Hinnasto

Reikihoito                                                                                                           50 €

Valmennus 8 tapaamista (oppilastyöhinta)                                     0-400 €

Akupunktio  4-12 hoitoa                                                                   180-540 € 

Hoito/valmennus Pesällä (lisämaksu)                                                        15 €

Oraakkelikortti 1 kpl + tulkinta                                                                       5 € 

Oraakkelikortit   3 -15 kpl  + tulkinta                                                   15-30 € 

Valonjuuri

Reiki, energiahoito

 

Reiki on vanha, japanilainen luonnollisen parantamisen hoitomuoto. Hoitaja välittää elämänenergiaa käsien kautta hoidettavaan ihmiseen, veteen, kasviin tai eläimeen. Sen takia hoito ei kuluta vaan usein myös hoitaja saa "hoitoa" samalla.  Reiki on täydentävä hoitomuoto eikä siis korvaa lääkärin tai terapeutin tekemää hoitoa.

Reiki hoitaa fyysisen kehon vaivoja mutta on myös henkisen kehityksen ja kasvun menetelmä. Reiki tuo harmoniaa, rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Voit varata ajan hoitoon, kun keho ja mieli kaipaavat pientä pysähdystä. 

Reiki koostuu kahdesta sanasta; 

rei : universaali henki, mieli, siulu, henki, valo, rakkaus, korkeampi voima

ki : prana, kaikkialla läsnäoleva elämänenergia, voima joka antaa hengen kaikelle elävälle

rei+ki= henkisesti opastettua elämän energiaa
Rei eli korkeampi henkinen viisaus, ohjaa elämän energiaa eli ki:tä.

 

Reikihoidossa hoitaja pitää käsiään kehon eri osissa muutaman minuutin ajan. Hoito tehdään yleensä makuulla, hoidettava on peiton alla. Jos jostain syystä asento ei tunnu hyvältä, etsitään sopiva asento, jossa voit olla hoidon aikana.
Hoidon aikana voit nukahtaa, voit nähdä värejä, tuntea jotain tai hoito ei tunnu miltään. Hoito menee silti perille. 

Teen hoitoja kotini erillisessä tilassa ja Pesässä (Näsilinnankadulla). Kun varaat aikaa, kirjoita lisätietoihin, jos haluat ajan Pesään. Katson sen jälkeen onko Pesän hoitotila vapaana ja vastaan sen jälkeen sinulle. Voit halutessasi ehdottaa useampaa aikaa, jotka sinulle sopivat.

 

Sähköposti: valonjuuri@juurisopiva.fi

 

 

Mitä ovat oraakkelikortit

 

Oraakkelikortit ovat kuin tarotkortteja eikä niiden tulkitsemiseen tarvita yliluonnollisia kykyjä. Vahva intuitio ja korttien tuntemus riittää. 
Jokainen näkee korteissa eri asioita. Parasta onkin tutkia korttien kuvitusta, erilaisia värejä ja elementtejä, mitä ne kertovat aiheeseen liittyen.

Kortit voivat auttaa kiperissä tilanteissa näkemään asioita selkeämmin, antavat vauhtia omalle intuitiolle tai kertovat että nyt on aika odottaa. 
Kortteja voidaan nostaa yksi tai korteista voidaan tehdä erilaisia settejä. 
Esimerkiksi kolmen kortin setti, jossa yksi kertoo menneisyydestä, toinen nykyhetkestä ja kolmas tulevaisuudesta.
Tapa sekoittaa ja nostaa kortteja, on jokaiselle korttien käyttäjälle omanlainen.

 


Voit valita itse pakan tai voin valita sen puolestasi. Instagram-sivuillani on lisäohjeita näihin liittyen.

 

 

Valmennus


Valmennuksessa etsimme yhdessä sinun tiesi, millaista elämää haluat elää ja opettelemme yhdessä uudet keinot ja tarvittavat muutokset, jotta se on mahdollista.

"Integratiivinen muutosvalmennus/henkinen valmennus on hyvin kokonaisvaltainen valmennussuuntaus, jossa yhdistyy niin kehon, tunteiden, mielen kuin energian kanssa työskentely kokonaisuudeksi, joka johdattaa sinut varmoin askelein kohti haluamaasi muutosta."

 

Valmennustapaamiset tehdään Tampereella työtiloissani tai videoyhteydellä. Jotta voimme luoda hyvän luottamuksellisen yhteyden, kasvokkain tapaaminen on paras vaihtoehto, mutta videotapaamiset onnistuvat kyllä.

Valmennuksessa opit kohtaamaan, työstämään ja käsittelemään pelkojasi, uskomuksiasi ja löytämään omat vahvuutesi ja taitosi. Kaikki mitä tarvitset, löytyy jo sinulta, joskus vain joutuu hiukan tarkemmin katsomaan.

 

"Kestävään muutokseen harvoin riittää vain mielen kanssa työskentely ja sen vuoksi huomioimme ihmisen holistisemmin integroimalla niin kehon kuin mielen monipuoliset työkalut kokonaisuudeksi, joka tuo tuloksia."


Aloitin 2022 opiskelemaan integratiivista valmennusta, joten tällä hetkellä pääset valmennukseen oppilastyöhintaan. Valmennus on aina useamman kerran paketti. Jos haluat ensimmäisen valmennuksen jälkeen tulla uudelleen tai jatkaa pidempään, sekin on mahdollista. Valmennus kestää tapaamisten tiheydestä riippuen useaamman kuukauden, joten sinulla on aikaa ja tilaa muutokselle.


Ota yhteyttä sähköpostilla valonjuuri@juurisopiva.fi
Lainaukset: https://muutosvalmentaja.com/henkilokohtainenvalmennus/

 

Akupunktio

 

Perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. 

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja ovat akupunktio, moxa, kuppaus, prikkaus, (tulineula, akuvasara, yrtit) ja ruokavalio. Suluissa olevat hoitokeinot eivät toistaiseksi ole minun hoidoissani käytössä.

Akupunktiossa hyvin ohut neula asetetaan tiettyyn akupisteeseen. Kehossamme on meridiaaneja eli kanavia, joiden varrella on pisteitä, joilla on erilaisia vaikutuksia. Näitä pisteitä löytyy päästä varpaisiin, joten niitä on paljon.

 

Hoidossa ei kuitenkaan ole tarpeen käyttää kuin muutamaa neulaa. Liian suuri määrä neuloja voi sekoittaa kehon tasapainoa entisestään, heikentää kehoa tai tehdä huonon olon. Joskus jopa yksi neula riittää.

 

Akupunktio (eli neuloilla hoitaminen) on yleisin hoitomuoto, mutta jokaisen asiakkaan kanssa keskustellessa, teen diagnoosin ja hoidan sen mukaan. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen eikä keskity vain tiettyyn vaivaan.
 

Kun tulet vastaanotolle, haastattelen sinua, katson pulssisi ja kielesi. Pulssi ja kieli kertovat paljon kehon tilasta ja auttaa näin diagnoosin tekemisessä.
Jos vaivanasi on esimerkiksi liukastumisesta aiheutunut kipeä jalka, pulssin ja kielen katsomisella ei juurikaan ole merkitystä. 

Jotta hoidolla on pitkäaikainen tai jopa loppuelämän kestävä vaikutus, hoitoja tehdään 2-5 päivän välein useamman hoidon sarja. Useimmiten 8-12 hoidon sarja, mutta jos vaiva on uusi, voi lyhempikin sarja riittää. 

Akupunktiolla voi hoitaa lähes mitä tahansa. Esimerkiksi:

  • kipu
  • päänsärky, migreeniä
  • lihaskireydet, lihaskipu
  • unettomuus
  • lapsettomuus, kuukautiskivut
  • tulehdukset, flunssat, yskä, hengitysvaikeudet
  • vatsavaivat, närästys, ärtynyt suoli
  • stressi, ylikuormitus, hermostuneisuus, levottomuus